Grappige powerpoints

Dorstuurmailtjes met moppen, raadsels en grappige powerpointpresentaties zijn natuurlijk uit de tijd. Tegenwoordig zijn leuke filmpjes en afbeeldingen op Facebook populair. Sommige powerpoints en moppen waren toch wel erg leuk.. Of ze zaten boordevol levenslessen of mooie foto’s over de hele wereld. Bekijk hieronder mijn verzameling. Gewoon als ‘jeugdsentiment’ en omdat je er best vrolijk van wordt.

Leuk

Gezichtsbedrof

Grappige moppen

Dieren

Inspirerend / bijzonder / maf / verwonderlijk

Plaatsen in de wereld

Levenswijsheden

Gelukswensen

Flauw

Actiedoorstuurmail

 

Het raadsel van 1 euro

Iemand zal me toch wel kunnen uitleggen waar die ene euro naartoe is ??????

Drie mannen komen in een motel en vragen een kamer.

De man van de receptie zegt dat de kamer 30 euro kost. Dus iedere man betaalt 10 euro.

Even later realiseert de man van de receptie zich dat de kamer slechts 25 euro kost. Hij stuurt de loopjongen naar de mannen met 5 euro.

Onderweg weet de loopjongen niet hoe hij die 5 euro moet verdelen over drie mannen. Hij besluit hen elk 1 euro terug te geven en de resterende 2 euro voor zichzelf te houden.

Dit betekent dus dat elke man 9 euro betaald heeft voor de kamer wat een totaal geeft van 27 euro. Voeg daarbij de 2 euro die de loopjongen gehouden heeft, en je komt aan een bedrag van 29 euro. ………………………..EN WAAR IS DIE ENE EURO NAAR TOE ??????

3 gedachten over “Grappige powerpoints”

    1. Dank je Harry! Helaas is de stroom PowerPoints die ik via mail kreeg van een familielid een beetje opgedroogd, maar die ik heb gehad blijven leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *