Ga naar de inhoud
Informatie
- Hoeveelheid : 4 Personen
- Voorbereidingstijd : 30 Min
- Bereidingstijd : 30 Min
- Bereidingstemperatuur : 190 °C
Benodigdheden
Ingrediënten
- Aardappels 600 gram
- Spinazie (zonder room) 400 gram (diepvries)
- Boursin/paturain Bakje/pakje
- Uien 3
- Knoflook 1 teentje
- Paneermeel 2 eetlepels
- Bladerdeeg ½ pakje
- Melk 100 ml
Voorbereiding
- Kook de aardappels
- Snipper de ui en de knoflook
- Ontdooi de spinazie
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190 °C
- Bak de ui en de knoflook
- Pureer de aardappels en voeg peper, zout en de melk toe
- Ovenschaal invetten en bekleden met bladerdeeg
- Strooi de paneermeel op de bodem
- Schep een laag spinazie in de schaal
- Verdeel een deel van de uien en de knoflook over de schaal
- Verdeel een deel van de Boursin/Paturain over de schaal
- Schep een laag aardappelpuree in de schaal
- Herhaal dit tot alles op is en eindig met een laag aardappelpuree
- Plaats de schaal +/- 30 min in het midden van de oven
Serveren
- Serveer met een stukje vlees