Gratis ideeën

Neem gratis mijn ideeën voor websites, producten, tv-programma’s, tijdschriftartikelen, themafeestjes etc. over! Doe er je voordeel mee! Word je er miljonair mee? Trakteer mij dan eens op een etentje :-).

Bij mij komen regelmatig ideeën opborrelen. Voor van alles en nog wat. Heel leuk en inspirerend; van fantaseren is nog geen mens minder geworden. Maar, het gaat natuurlijk om de realisatie van ideeën. Een ondernemingen starten – er werk van maken. Helaas, dat kost mij als moeder te veel energie. Enne, om eerlijk te zijn vind ik het brainstormen veel leuker.

Gebruik mijn ideeën

Ben jij wel het ondernemende type? Iemand met lef? Kijk dan gerust of er tussen mijn ideeën iets voor je bij zit. Doe er naar hartelust je voordeel mee:

Ik zou het cool vinden als je een van mijn ideeën uitvoert. En knap bovendien: mooie woorden of ideeën zijn leuk, maar het draait toch om de uitvoering.

Ideeën of creativiteit nodig?

Heb je voor je bedrijf, voor een probleem of voor wat dan ook frisse ideeën nodig? Op zoek naar nieuwe invalshoeken of een mooie bedrijfsnaam/slogan? Jaaah, ik brainstorm graag mee! Nee, ik vraag geen hoge uurtarieven. Ik denk mee, op basis van ‘no use-no pay’. Je bepaalt zelf mijn vergoeding. Ja Crealise, denk met me mee>>

Ideeën indienen

Ben jij ook een ideeënmens? Leuk! Als je ideeën over hebt, plaats ik ze graag op mijn site! Dien ze in via het contactformulier. Bedankt mede-creatieveling! Verder heb ik een paar mooie links voor ideeënmensen zoals jij en ik verzameld.

Mijn filosofie over ideeën

Een idee in je hoofd is leuk, maar het gaat om het concreet maken. Ik lag ’s nachts als kind uren wakker met de gedachte ‘ik ga morgen een tijdschrift beginnen’ (jaja, een beetje grootheidswaanzin is mij ook niet vreemd). De dag erna ging ik aan de slag en was ik er met een paar uur wel klaar mee. Hmmm, in mijn hoofd zag het er nog zo leuk uit. Tsja..

Je ideeën delen

Als je geen zin hebt om je idee concreet te maken, of er niet de middelen voor hebt, kun je je idee maar beter delen met andere mensen. Wellicht dat zij met jouw idee iets moois kunnen bereiken. Zij blij en de wereld een stukje blijer. Daarbij, van ideeën in je hoofd uitwerken wordt je ook niet vrolijker. Je voelt je er eerder machteloos door. Vandaar: delen die handel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *