Mijn ervaring met video’s met frequenties, voor gezondheid

Via een linkje op facebook kwam ik op het YouTube kanaal van Sapien Medicine. Hij maakt video’s met geluid waarin frequenties zitten die op je aura inwerken en vervolgens inwerken op bepaalde lichaamsdelen. Naast een bezoek aan je dokter kunnen de video’s zo aanvullend werken om je lichaam gezonder te maken.

Inmiddels kijk ik geregeld naar de video’s van Sapien Medicine. Dat komt omdat ik ervaar dat ze iets doen met mijn lichaam. Ik probeer er best veel en voel mij er gezond bij. Bijv. video om schimmelontwikkeling (fungus disruptie) te stoppen. Ik voel als het ware dat het inwerkt op mijn voeten waar ik last heb van zwemmerseczeem. Daar voel ik gewoon actie. Maar na 1 keer luisteren ben je er overigens niet. Je moet ze wel blijven beluisteren, soms 2 of 3 keer achter elkaar. En dan het liefst dagelijks. Het vraagt dus wel om discipline. Sommige gebruikers laten een video zelfs de hele nacht afspelen. Door de video via instelling op automatisch herhalen te zetten. Pfoeh, is dat wel gezond?

Niet te veel video’s tegelijk

Sowieso kun je beter maar max 3 soorten video’s luisteren per dag, wordt aangeraden. Je moet je lichaam ook weer niet overbelasten. Ik luisterde een tijdje naar supermetabolisme om af te vallen. Mijn broeken gingen losser zitten, maar het ging te snel. Ik kreeg het koud en voelde mij wiebelig. Dus doe het met beleid, als je het wilt proberen. En ga natuurlijk voor je kwalen ook naar de huisarts. Ik vind thuisarts.nl hiervoor een fijne site. Sapien Medicine heeft zelf ook een disclaimer, dat ze niet door FDA geautoriseerd zijn.

Bedenkingen

Dat zijn geluidsvideo’s met frequenties iets met mij doen, maakt het ook wel wat beangstigend. Er zijn ook video’s bij om geluk aan te trekken. Stel je nu voor dat een winkelier een video laat ontwikkelen om het plezier van kopen te vergroten. Dan zou je je klanten toch kunnen manipuleren?

Maar no worries, de mensen aan wie ik over Sapien Medicine vertel, geloven helemaal niks van zijn video’s en proberen het zelfs niet eens.

Een andere bedenking. Om als mens verder te komen is het goed om met jezelf aan de slag te gaan. Een visie is dat bepaalde kwalen ontstaan door psychische problemen. Als ik nu alles laat oplossen door sapien Medicine, ontzie ik mezelf dan niet de mogelijkheid om innerlijk werk te doen om zo mijn lichaam te genezen. Het credo is toch in de alternatieve wereld: zoek het antwoord in jezelf in je hart. En laat je problemen niet oplossen door een kracht buiten je. In die zin wordt je dus eigenlijk lui. Maar ja, als ik nu alle tijd van de wereld had, dan had ik vast andere keuzes gemaakt…

Kijk maar eens of het YouTube kanaal van Sapien Medicine iets voor je is. Via zoekmachine van YouTube kun je hem vanzelf vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *