Naar de inhoud springen
Informatie
- Hoeveelheid : 4 Personen
- Voorbereidingstijd : 20 Min
- Bereidingstijd : 30 Min
- Bereidingstemperatuur : 225 °C
Benodigdheden
Ingrediënten
- Gehakt 400 gram
- Bladerdeeg ¾ pakje
- Ei 1
- Ui (klein) 1
- Paneermeel 3 eetlepels
- Parmezaansekaas 2 eetlepels
- Ketjap manis 2 eetlepels
- Tomatenketchup 2 eetlepels
- Peterselie (diepvries) 1½ eetlepel
- Selderij (diepvries) 1 eetlepel
- Nootmuskaat ¼ theelepel
- Worcestershire saus 1 theelepel
- Tabasco druppels
Voorbereiding
- De ui pellen en snipperen of raspen en in een kom doen
- Toevoegen : Ei, gehakt, paneermeel, peterselie, selderij, nootmuskaat, ketjap manis, tomatenketchup, worcestershire saus en enkele druppels tabasco
- Het geheel goed kneden en tot gebruik in de koelkast bewaren
Bereiding
- Oven voorverwarmen op 225 °C
- Ovenschaal/taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg
- Parmezaansekaas over de bodem strooien
- Gehaktmengsel in de (lage) ovenschaal doen
- Kruislings reepjes bladerdeeg eroverheen doen
- In het midden van de oven plaatsen en in +/- 30 min goudbruin bakken.
Serveren
- Serveer met groente bijvoorbeeld sla of een andere quiche (met groente)
He Elise, bedankt voor dit recept. Ik kon het nergens meer vinden 🙂