Ga naar de inhoud
Informatie
- Hoeveelheid : 4 Personen
- Voorbereidingstijd : 20 Min
- Bereidingstijd : 20 Min
- Bereidingstemperatuur : 200 °C
Benodigdheden
Ingrediënten
- Aardappels 500 gram
- Gehakt 300 gram
- Witte kool 1
- Tomaten puree 2 kleine blikjes
- Kerrie 2 theelepels
- Geraspte kaas 50 gram
- Peper
- Zout
Voorbereiding
- Kook de aardappels
- Snij de kool in repen en kook deze
- Bak het gehakt
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C
- Pureer de aardappels
- Maak een mengsel van de gehakt, tomaten puree, kerrie, peper en zout
- Vet de ovenschaal in
- Doe de kool in de ovenschaal
- Schep het gehakt mengsel eroverheen
- Schep aardappelpuree erop
- Bestrooi de ovenschotel met de kaas
- Plaats de schaal +/- 20 min in het midden van de oven plaatsen