Spaghetti Carbonara (Beton)

Informatie

  • Hoeveelheid :                   4 Personen
  • Voorbereidingstijd :         5 Min
  • Bereidingstijd :                40 Min
  • Bereidingstemperatuur :   225 °C

Ingrediënten

  • Spaghetti                          500 gram
  • Eieren                               4
  • Mascarpone                      1 pakje
  • Spekreepjes                      1 bakje
  • Parmezaanse kaas

Voorbereiding

  1. Bak de spekjes uit
  2. Klop de eieren met de mascarpone
  3. Voeg de spekjes toe (als deze zout is minder zout toevoegen)
  4. Voeg naar believen kaas, peper en zout toe

Bereiding

  1. Kook de spaghetti en giet deze af
  2. Giet het mengsel eroverheen en roer alles goed door
  3. Verwarm alles tot het ei gestold is (evt. magnetron)

Serveren

  • Serveren met sla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *