Kruimelpad joost seo plugin

Gebruik je ook de joost seo plugin in WordPress? Ik wilde graag op mijn sites een kruimelpad toevoegen. Dat kan met de joost seo plugin. Onder het menu-item interne links kun je het kruimelpad instellen en daar vind je ook de code voor het kruimelpad.

Alleen ik heb lang gezocht voordat ik wist waar ik deze code in moest zetten. Daarom even een stappenplan over het installeren van het kruimelpad van de joost seo plugin.

 1. Ga in WordPress naar het menu-item SEO – interne links.
 2. – Vink het hokje aan dat je het kruimelpad wilt gebruiken.
  – Bij linktekst voor de homepage vul je bijvoorbeeld ‘Home’ in.
  – Geef verder als voorvoegsel voor je kruimelpad bijv. aan: Je bent hier:
  – Vink het hokje aan dat de laatste pagina in het kruimelpad dikgedrukt wordt.
 3. Je ziet onderaan een code staan ‘voor de techneuten’. Kopieer deze.
 4. Ga vervolgens in WordPress naar ‘Weergave’ en ‘Bewerker’. Rechts zie je allemaal templates. Open het template ‘paginatemplate – page.php’
 5. Zoek nu in de code die verschijnt de volgende regel code op: ‘<div id=”content” role=”main”>. Ga hier met je muis achter staan en klik op plakken. Klik vervolgens op bestand bijwerken.
 6. Voila, je kruimelpad zal zichtbaar zijn op je website.
 7. Let op: elke keer als WordPress een update uitvoert, moet je bovenstaande handeling opnieuw uitvoeren. Helaas, maar dat is niet anders.

Hopelijk is het gelukt om nu de code van het kruimelpad van joost seo plugin op de paginatemplate te plaatsen. Je weet in ieder geval waar je op de pagina het moet plaatsen, achter ‘Main’>.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *