Mijn ervaringen met de producten van Alfons Ven

Ik was denk ik 18 toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de producten van Alfons Ven. Natuurlijk via mijn moeder, die wel het een en ander uitprobeert op alternatief gebied. Je moet natuurlijk zelf beslissen of je de producten wilt kopen of niet. Hieronder staan mijn ervaringen.

 • Eerste kuur
  Ik had een 28 dagen kuur besteld via ik denk internet? Ik weet niet meer hoe ik het precies heb uitgekozen. Ik wilde graag beter in mijn vel zitten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik toen niet zo veel van die kuur merkte. 28 dagen lang slikte ik 1 of meerdere kleine witte pilletjes per dag.
 • Tweede kuur
  Een jaar later deed ik toch een tweede kuur. Toen belde ik zelf met Alfons Ven. Een bescheiden en vriendelijke man kreeg ik aan de lijn. Ik hoefde maar kort met hem te praten of hij begon over geborgenheid, dat ik daar wat meer van nodig had. Hij vroeg of ik ook gezondheidsklachten had. Die had ik niet echt, nog jong :-). De tweede kuur maakte wel wat in mij los. Ik voelde mij rustiger en idd meer geborgen. Ik was ook klaar met mijn moeder verwijten maken. Net alsof pijn in het verleden was opgelost. Zo heb ik het ervaren.

De pilletjes

Kleine pilletjes van suiker die je in je mond moet laten smelten.

 • She – zodra ik mijzelf labiel en overbelast voel en ik niet zo lief ben voor mijn man, neem ik een pilletje. Blijkbaar werkt dat pilletje bij mij goed op mijn hormonen, want ik ben daarna vrij snel weer gewoon, gezellig. Geen heks meer :-).
 • Travel – handig voor als je op reis bent en last hebt van je darmen. Ik had dat busje met pilletjes dus altijd mee. Ik kan niet zeggen dat ik er altijd iets van merkte. Wel een paar keer en dan vooral als ik last had van mijn darmen of opgeblazen gevoel. Of als ik mij erg verkouden voelde, gaf het ook wel rust. Maar verder… Mmmm
 • Fluox – ik heb een paar keer gehad dat ik door Fluox mij heel sterk in de schoenen voelde staan. Wouw, zo voelt het dus om zelfvertrouwen te hebben. Een bekende die zich wel eens opgejaagd voelde op het werk, zei dat dit gevoel door Fluox wel iets afnam. Ik neem zo nu en dan weer eens Fluox in. Maar vaak ben ik zo druk, dat ik er niet zo goed bij stil sta of ik iets ervan merk.
 • Support – slik ik ook zo nu en dan. Hier merk ik nou eigenlijk niet zo veel van. Of ik ben mij er niet bewust van. Omdat ik vaak meteen weer door ga.

Zalven

Met de verschillende crèmes van Alfons Ven heb ik wel goede ervaringen.

 • Bijvoorbeeld bij mijn zoontje die eczeem op zijn benen had en bij wie ik de berberis crème opsmeerde.
 • Ik smeer de zalf op mijn handen als daar van die gekke jeukende bultjes met vocht eronder op komen.
 • Een oud-huisgenoot smeerde het rond haar mond waar haar huid erg droog en eczeem-achtig was. Zij vond de creme (HTK) erg prettig aanvoelen. Ze heeft het een paar keer gebruikt, maar zoals ik mij het herinner, zijn haar klachten er wel door verdwenen.

Douchecrème en badolie

Erg fijne en pure producten, vind ik. De douchecrème ruikt heerlijk naar lavendel en ik voel mij na het douchen dan echt verkwikt. Mijn man gebruikt het ook graag. De badolie vind ik persoonlijk ook erg fijn ruiken. Wel een beetje duur, maar echt de moeite waard als je iemand een mooi cadeau wilt geven.

Alfons, je bent al overleden, dank je wel voor je mooie producten. En fijn dat ze nog steeds verkrijgbaar zijn :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *