Stoffer en blik lange steel Handy

Is jouw stoffer en blik met lange steel van Handy ook aan vervanging toe? En zoek je nu een winkel of online shop om er een te kopen? Ik heb hem na lang zoeken gevonden in een Novy-winkel, voor 10 euro, leuk geprijsd. Helaas kwam dat voor mij te laat en had ik online al een soortgelijke stoffer en blik met lange steel besteld bij Massamarkt. Wil je lezen over mijn zoektocht en hoe ik tot mijn keuze kwam? Lees dan mijn blog.

Ik ging dus op zoek naar een nieuwe stoffer en blik (lange steel) van Handy. Met de oude had ik een kapot schaaltje yoghurt van de vloer opgeruimd. En die was toen zo vies dat ik hem heb weggegooid. Een vervanger dus, liefst met minstens zo’n lange steel. Zodat we tijdens het vegen zo min mogelijk krom hoeven te staan. Mijn zoektocht begon op internet. Waar kun je zo’n stoffer en blik van Handy nou kopen.. Waar hadden we de vorige eigenlijk gekocht? Ik weet het niet meer, was te lang geleden. Hij gaat dus een tijd mee. Dat komt door de sterke borstel met sterke haren.

Stoffer en blik lange steel in plaatselijke winkels zoeken

Natuurlijk ging ik ook even kijken in winkels in de buurt. Verkoopt de Action niet een stoffer en blik lange steel? Maar nee, helaas. Welkoop, Xenos en Gamma hebben hem ook niet. Hema heb ik niet geprobeerd. Blokker moet ik een stuk voor met de bus, dus ook niet geprobeerd. En ik had al gezien dat een Handy stoffer en blik met lange steel niet in hun assortiment zit.

Online shoptocht naar Handy stoffer en blik lange steel

Online shopping ging lastig. Ik ging mijn vertrouwde online shop sites af:

  • Bol.com (blijft een topper)
  • Amazon.nl (kan soms verrassend goedkoper zijn + leuke en goede video’s in reviews)
  • Blokker.nl (mooie producten, Nederlands bedrijf en ik wil graag blokkers in het straatbeeld houden, dus waar ik kan support ik ze)
  • Andere websites zoals beslist.nl, folderwebsite etc die als zoekresultaat boven kwamen drijven in Google

Resultaat van mijn uren online shopping waren niet geweldig. Er waren wel sites met de Handy stoffer en blik, maar nergens kon ik hem kopen. Dan was het een verlopen actie in een folder. Of de Handy stoffer en blik was niet op voorraad. Ik kwam wel andere stoffer en blikken met lange steel tegen, maar daar had ik dan elke keer mijn twijfels over:

  • Dan hadden ze bijvoorbeeld een recht uiteinde van de steel, in plaats van een handig handvat. Zoals mijn oude Handy stoffer en blik met lange steel had. Zo’n handgreep voelt ergonimischer en wendbaarder.
  • Over die steel gesproken. Ik kon gewoon heel lastig achterhalen hoe lang die steel is. Toch best een belangrijke productspecificatie lijkt mij..

Linea Maria set dan maar kopen?

Beste keuze voor mij, leek mij de Linea Maria set veger en blik. Ik vond hem op bol.com. Alleen daar stond als hoogte 7,5 cm? Heb je nog niet veel aan. Ook de reviews gaven te weinig info over de hoogte van de steel. En guttegut, normaal laat ik het altijd websites weten als ik een foutje zie. Of iets onduidelijk is. Maar zo’n feedbackbutton hebben ze niet echt bij Bol.com. Dat doet blokker.nl dan wel beter vind ik.

Maar goed, ik wil dus weten hoe lang die steel is! Ik zag op de website van bol.com dat een aantal partners van hen dezelfde stoffer en blik aanboden. Dus ik ging die websites maar eens bekijken om er achter te komen hoe lang die steel dan was, van de Linea Maria set. En zo kwam ik uiteindelijk op massamarkt.nl. Daar vond ik dan eindelijk de afmetingen van de steel. En die bevielen mij. Ik heb het product daar dan ook maar gelijk gekocht. Want er waren ook veel andere mooie en handige artikelen te koop op die website. En nog scherp geprijsd ook! Alleen heb je dan nog wel de verzendkosten die erbij komen.

N.B. Ik snap trouwens niet dat Bol.com massamarkt als shoppingpartner heeft. Volgens mij toch wel vrij concurrerend…. Die wil je dan toch liever niet promoten op je eigen website. Maar goed, dat is natuurlijk mijn pakkie an niet.

Linea Maria stoffer en blik bevalt goed

Deze stoffer en blik met lange steel lijkt in veel opzichten op de Handy stoffer en blik lange steel. Ik vind het materiaal wel iets minder sterk overkomen en de haren van de stoffer zijn wat zachter dan die van de Handy.

En toen… in de Novy-winkel vond ik dan toch een Handy stoffer en blik lange steel

Mijn zus zei dat die mooie stoffer en blik met lange steel ook wel een leuk cadeau zou zijn voor mijn vader. Vond ik ook! Met haar ging ik kort daarna winkelen in een Novy winkel. En serieus, wat een geweldige winkel! Alles wat je maar denkt nodig te hebben voor je huishouden kun je er kopen!! Wat heb ik de afgelopen tijd toch veel tijd verloren met online shopping naar bijvoorbeeld een botervloot of limonadekan. En online shoppen is echt niet altijd goedkoper..

Maar goed, ze hadden daar dus gewoon de Handy stoffer en blik met lange steel in de winkel te koop. Voor het mooie prijsje van 10 euro!! Goedkoper dan de stoffer en blikken met lange steel die ik online vond. Ik heb hem dus gekocht voor mijn vader. Dit ding heeft dus wel weer de vertrouwde Handy kwaliteit waar ik zo van houd. De haren zijn sterker, dikker en steviger dan die van de Linea Maria stoffer en blik met vrij zachte haren. Maar de Linea Maria stoffer en blik is dan wel weer langer. Handig voor langere mensen. Anyway, het is een mooi en populair product. Ook als ik de man van de Novy-winkel mocht geloven. N.B. ik heb geen aandelen in Novy hoor..

Veger en blik met lange stelen – Handy en Linea Maria

Zijaanzicht - Handy en Linea stoffer en blik lange steel
Zijaanzicht – Handy links (nieuw), Maria Linea rechts (maandje in gebruik)
Vooraanzicht van 2 stuks stoffer en blik met lange steel
Vooraanzicht – Handy links (nieuw), Linea Maria rechts (maandje in gebruik)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *