Heerlijk ijs eten op ijsboerderij La Bora

Boerderij La Bora is zelfgemaakt ijs, Texelse aardbeien en een gave speeltuin voor kinderen. Als ik bij mijn vader ben gaan we vaak even langs bij ijsboerderij La Bora op de Hollandse Weg richting De Cocksdorp.

Je hebt daar heerlijk zelfgemaakt schepijs. Doe eens gek en neem een uitgebreide met slagroom en Texelse aardbeien. Je kan er ook streekproducten kopen in het winkeltje.

Bij de ijsboerderij is een grote speeltuin met o.a. trampoline, glijbaan, kindertrekkertjes en meer. Loop je iets door dan zijn er ook rennen met kippen en hertjes? Weet ik ff niet meer. Ook een konijn in een hok die je kinderen kunnen voeren met gras.

Loop je naar achteren dan kun je in de stal kijken hoe de koeien gemolken worden door een melkrobot. De koeien gaan zelf in de rij staan voor het hokje als hun uiers vol zijn. Heel handig en diervriendelijk. Mijn zus hoopte de single boer Christiaan nog even te spotten. Die van speld in de hooiberg. Die zag ze ‘s avonds toevallig op een festival in De Cocksdorp. Zij ook weer blij.

http://www.ijsboerderijlabora.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *