Oplader PD7000B/12 Philips draagbare dvd-speler

Tada, kabelbreuk in zowel de autocharger als de gewone oplader/adapter van de Philips draagbare dvd-speler PD7000B/12 uit 2011. Niet zo fijn. Als je een lange autoreis maakt is het fijn als je je kinderen even voor de dvd-speler kunt zetten als ze het niet meer leuk vinden.

Waar koop je een oplader voor de PD7000B/12 Philips?

  • Ga naar de de webshop van Philips en schaf deze adapter aan. Ik twijfelde of ik hem wel zou aanschaffen. Mijn typenummer, de PD7000B/12 Philips stond niet bij het rijtje met compatibel apparaten. Ik was bang dat deze oplader/voedingsadapter niet zou passen. Nergens voor nodig want hij doet het gewoon.
  • De Mediamarkt – verkoopt universele opladers met een passende aansluiting voor je PD7000B/12 Philips draagbare dvd-speler. Toen ik er aan het informeren was kon ik er helaas geen kopen, de afdeling met adapters was in verbouwing. Wel hielp de medewerker een oplader van een latere draagbare dvd-speler van Philips testen op mijn PD7000B/12. Deze deed het, dus ik kon gewoon in de Philips-webshop de betreffende oplader aanschaffen.

De Hama charger set werkt niet voor de PD7000B/12

Ik kocht eerst een Hama-charger set voor in de auto. Je sluit deze charger set aan op de cigarettenaansteker in je auto. Bij de charger set zitten verschillende plugs. Eentje daarvan leek op de draagbare dvd-speler te passen. Toen ik hem ging opladen, ging het lampje op de dvd-speler ook branden. Schijn bedriegt, het was niet de juiste fitting. Er werd niks opgeladen.

Waarom een hele pagina over de oplader PD7000B/12?

Ok, hopelijk ben jij wat meer snugger dan ik. Ik ben een pietje precies en was er nog best veel tijd mee kwijt om een oplader voor de Philips draagbare dvd-speler PD7000B/12 te vinden. Met deze pagina wil ik je daarvoor behoeden. Hieronder mijn schermutselingen..

  • 2 keer naar de Handyman geweest, die kon hem wel bestellen in het buitenland, maar dat kostte € 45!
  • 1 keer naar de Blokker geweest, maar daar verkopen ze geen opladers..
  • 1 keer naar de Dixons geweest, die verwezen me naar de Handy Man, zo’n specifieke oplader hadden ze niet in het assortiment.
  • in totaal 20 minuten op internet gesurfd met als zoektermijn ‘oplader PD7000B/12’. De klantenservice van de Philips webshop was al gesloten. In eerste instantie durfde ik hem niet aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *