Trommel wasmachine loopt aan

Wat een ellende, de wasmachine loopt aan! De trommel maakt heel veel herrie, waardoor je geneigd bent de wasmachine uit te zetten omdat je bang bent dat ie ontploft. De trommel lijkt wel geblokkeerd. Wat doe je dan?

Wasmachine loopt aan door babysok

Ik heb een reparateur gebeld, die gelukkig dezelfde dag (of was het een dag later) langs kon komen. Wel zo fijn als je met een berg wasgoed van de kleintjes zit. Die wasmachine maakt bij ons overuren. De reparateur heeft de wasmachine open gemaakt van boven en hem aangezet. Hij had al snel door wat het euvel was. Tussen het wasmachinerubber en de trommel zit een ruimte en daar was een babysokje tussen gekomen! De trommel van de wasmachine loopt aan door een simpel babysokje!

Reparatie wasmachine

Met een deegklopper van de mixer (die heeft een haak aan het uiteinde) kon hij de helemaal kapotte sok eruit vissen. De klus was binnen 5 minuten geklaard. Rekening: € 140. Het was een all-in-prijs voor reparatie, maakt niet uit hoe lang de reparatie duurt. Eigenlijk zou ik het best nog een bepaald onderdeel moeten vervangen om de ruimte te dichten, maar dat moest ik niet doen (is een duur onderdeel). Gewoon volgende keer babysokjes in een lingeriezakje of kussensloop te doen. Loopt je wasmachine aan en ben je handig? Kun je misschien zelf kijken of je ziet of er een babysokje of iets dergelijks tussen zit..

En ik maar denken dat ik zelf de babysokjes kwijt raak, eet de wasmachine ze op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *