Vliering in schuine dak slaapkamer

Via via vonden we een heel goede timmerman die voor ons een mooie vliering heeft aangelegd. We zijn er heel tevreden mee. Hij heeft praktisch de hele vliering zelf aangelegd. Van steunbalken tot aftimmering, 6 spotjes, 2 led-lichtbakken op de vliering en de vlizotrap. Licht op vliering is te bedienen met eigen lichtknopje. Echter deze doet het alleen als het licht van de slaapkamer zelf aan staat.

Afwerking deed mijn man zelf

Alleen het afkitten en verven van de gipsen plafondplaten heeft mijn man zelf gedaan. En voor het mooi moeten we nog eens een zeiltje leggen op de houten platen van de vliering zelf. Maar dat komt nog wel.

Kosten van de vliering

We waren voor deze vliering 2300 euro (inclusief btw) kwijt. Zoals het op de offerte stond. Hij was er 2,5 dag mee bezig. Een half dagje langer dan hij van tevoren had verwacht zei hij. Het was het geld waard! En de timmerman heeft een mooi staaltje werk geleverd.

Foto’s van nieuwe vliering

Voor de inspiratie hieronder de foto’s van voor en na! Wij waren zelf erg blij dat we hier en daar via Google wat vlieringfoto’s konden ter inspiratie. Vandaar dat ik deze nu ook met jullie deel. Klik op de foto’s voor een groter formaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *