Vliering in schuine dak slaapkamer

Via via vonden we een heel goede timmerman die voor ons een mooie vliering heeft aangelegd. We zijn er heel tevreden mee. Hij heeft praktisch de hele vliering zelf aangelegd. Van steunbalken tot aftimmering, 6 spotjes, 2 led-lichtbakken op de vliering en de vlizotrap. Licht op vliering is te bedienen met eigen lichtknopje. Wel is het hiervoor nodig het slaapkamer licht aan te doen.

Afwerking deed mijn man zelf

Alleen het afkitten en verven van de gipsen plafondplaten heeft mijn man zelf gedaan. En voor het mooi moeten we nog eens een zeiltje leggen op de houten platen van de vliering. Of we gaan de planken verven.

Kosten van de vliering

De vliering is zo’n 5,5 bij 2,5/3 meter. Hiervoor betaalden we 2300 euro (inclusief btw): het afgesproken bedrag in de offerte. Het kostte de timmerman 2,5 dag om de vliering te maken. De timmerman had zelf ingeschat 2 dagen nodig te hebben. Maar hij berekende de extra tijd niet aan ons door. We hadden vast een vaste aanneemprijs..

De nieuwe vliering was het geld waard! Want de timmerman heeft een mooi staaltje werk geleverd. Wel wat stof en herrie enzo. Dat waren we niet meer zo gewend, sinds de verbouwing van de badkamer. Maar goed, de stofzuiger deed trouw werk.

Foto’s van nieuwe vliering

Voor de inspiratie toon ik je hieronder de foto’s van voor en na! Wij waren zelf erg blij dat we hier en daar via Google wat vlieringfoto’s konden ter inspiratie. Daarom hoop ik dat jullie nu profijt hebben van mijn foto’s. Klik op de foto’s voor een groter formaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *