Oor dicht door te hard snuiten

Leuk, ben je verkouden en snuit je neus met te veel kracht. Komt de snot in alle holtes waaronder die bij je oor. Resultaat: oor dicht door te hard snuiten. Ik was er helemaal van de kaart van. Ik hoorde slecht en kon amper communiceren omdat ik mijn eigen stem zo hoorde echoën.

Gelukkig hij plopte open

Na 5 dagen geduld en afzien plopte hij ineens open vlak nadat ik rustig mijn neus had gesnoten. Voordat hij open plopte hoorde ik een raar en best luid rochelend geluid. Mijn moeders oor zit al jaren dicht door vocht in haar holtes, pfoei ik leef met haar mee. Ben blij dat mijn oor weer open is. Ik ga wel proberen om alleen zachtjes te snuiten in het vervolg.

Tips: veel gapen, kauwgom kauwen, slikken, even met je hoofd naar voren en naar achteren. En sowieso hopen dat je verkoudheid snel voorbij is.

Holtes vol snot

Ik heb verder de vegetarische tabletten ‘Sinus Formule’ gebruikt van gezondheidswinkel.nl omdat de holtes in mijn hoofd maar vol bleven zitten. Ik merkte dat door die tabletten het vocht in mijn hoofd snel minder werd. Mijn dikke enkels en benen werden ook slanker leek het ;-). Zodra ik nu weer een flinke verkoudheid heb en ik merk dat het op mijn holtes slaat, ga ik gelijk die tabletten weer slikken. Bij mij helpt het goed.

Kijk op Thuisarts.nl

Thuisarts.nl bevat informatie die door huisartsen ontwikkeld is. Waarschijnlijk worden ook oorproblemen als onderwerp behandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *